Emma Heesters

BN’ers en foto’s in hun vrije tijd

Foto’s van bekende Nederlanders kom je overal tegen. In de bladen, in de krant, op het internet en niet te vergeten op vrijwel alle sociale mediakanalen. Hoe ze dat telkens voor elkaar krijgen weet niemand, maar het zorgt natuurlijk wel voor aandacht. Even de hond uitlaten, even boodschappen doen of lekker, luxe en lang dineren in een viersterrenrestaurant. Wat de activiteiten ook zijn, ze zijn altijd weer goed voor een serie nieuwe foto’s met de bijbehorende roddels. De BN’ers zelf laten het allemaal over zich heen komen en verblikken of verblozen geen moment. Ze zijn immers altijd onberispelijk gekleed en prachtig opgemaakt. Altijd blij en dankbaar, altijd genieten, en natuurlijk is er nergens een pukkeltje of rimpeltje te vinden.

Een selectie:

https://www.instagram.com/p/CONC7vfs8Dn/
https://www.instagram.com/p/CQTNsFvJit5/
https://www.instagram.com/p/CP74zKKFciU/

Op de foto met die BN’er, hoe doe je dat?

Miljuschka Witzenhausen, Johnny de Mol, Rico Verhoeven, Davina Michelle of Trijntje Oosterhuis. Allemaal mensen met een knuffelfactor die we niet zomaar laten gaan als we ze tegenkomen. Samen op de foto, en als het even kan ook nog een handtekening? Als de kans er is, dan moet je hem pakken. Sprinten dus, maar wacht even. Wie maakt eigenlijk die foto? En hoe zorg je ervoor dat je er net zo cool uitziet als je grote idool? Tijd om het toilet in te sprinten om je make-up bij te werken is er nu echt niet! Nee, het hangt nu allemaal af van de omstandigheden op dat moment. Een goede camera, het juiste licht, de perfecte oogopslag en… natuurlijk de leukste BN’er.

https://www.instagram.com/p/CQg-sG6gFbc
https://www.instagram.com/p/CQjSY2PH-_f

Het perfecte plaatje

Dat BN’ers zelf ook prima foto’s kunnen maken bewijzen ze in het programma Het perfecte plaatje. Ook als het programma is afgelopen gaan de meeste BN’ers thuis gewoon door met het maken van foto’s en filmpjes die ze kunnen delen op sociale media. En dat is logisch, want het is de beste manier om fans op de hoogte houden van alles wat ze beleven. Natuurlijk hebben de meeste BN’ers toegang tot professionele apparatuur, maar toch kiezen ze liever voor een gewoon toestel dat ze makkelijk kunnen meenemen. In veel gevallen is dit een robuuste smartphone, met één of meer goede camera’s waarmee ze makkelijk kunnen zoomen en scherpstellen. Voorbeelden hiervan zijn de iPhone 12 en de Galaxy S21.

Voordelig het perfecte plaatje schieten

Een spontane foto is meestal een goede foto. Dat weten BN’ers als geen ander. Maar dan moet je wel in het bezit zijn van een smartphone met een goede camera. Heb je die nog niet, maar ben je wel op zoek, oriënteer je dan goed. Schrijf voor jezelf de dingen op die je belangrijk vindt. Bel en internet je graag voordelig, dan is de kans groot dat je al een sim only abonnement hebt, dan heb je daar in ieder geval geen omkijken naar. Heb je nog geen sim only? Kijk dan even of je ergens een leuke aanbieding kunt vinden. Via sim only vergelijken kun je verschillende abonnementen met elkaar vergelijken bij hollandsnieuwe en zien welke voordelig is in jouw situatie. Heb je al sim only, dan kun je een los toestel kopen dat voldoet aan al je eisen. Wil je graag spontaan het perfecte plaatje schieten? Kijk dan eens bij de nieuwste smartphones met een goede camera zoals de iPhone 12 Pro Max, de OnePlus 9 Pro en de Huawei Mate 40 Pro.