Glennis Grace Voor Rechter In Zaak Mishandeling In Supermarkt

Glennis Grace wil met slachtoffers praten over schadevergoeding

Zangeres Glennis Grace wil met de slachtoffers van het geweldincident in de Jumbo over een mogelijke schadevergoeding praten. Haar advocaat Kerem Canatan heeft vrijdag een bericht daarover van Shownieuws bevestigd.

De rechter veroordeelde Glenda Batta, zoals haar echte naam luidt, woensdag tot een taakstraf van tweehonderd uur. Zij werd schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging, maar werd vrijgesproken van mishandeling en bedreiging. Vier medeverdachten werden veroordeeld tot kortere taakstraffen. Haar 16-jarige zoon werd donderdag veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur, waarvan veertig voorwaardelijk.

Aanbod bij slachtoffers neergelegd

Hoewel de rechter Batta niet opdroeg een schadevergoeding te betalen aan de slachtoffers, wil de zangeres wel graag met de slachtoffers in gesprek en “staat dan alles open”, aldus haar advocaat. “Tijdens dit gesprek zijn er geen beperkingen, dus ook een schadevergoeding kan een onderwerp zijn”, meldt hij. Het aanbod is neergelegd bij de tegenpartij, voegt de raadsman daaraan toe.

Rust

De Jumbo was vrijdagochtend niet bereikbaar voor commentaar. Eerder stelde de supermarktketen te hopen dat haar medewerkers die betrokken waren bij de knokpartij nu rust zouden krijgen.