Schermafbeelding 2021 04 26 Om 17.01.59

Zó haal jij het maximale uit jouw sportcarrière!

Voor wie meer uit zijn of haar sportcarrière wil halen, is er nu het nieuwe platform EmpireSport. Door het plaatsen van een filmpje of foto’s, zet je jezelf op de kaart en laat je aan scouts, clubs, trainers en andere spelers zien wat jij in huis hebt.

Via de website van EmpireSport maken sporters makkelijk een gratis account aan. Daarmee hebben ze de mogelijkheid om zich zichtbaar te maken voor verschillende clubs. Via dit account kunnen foto’s en video’s worden geplaatst om clubs en eventuele scouts een beter beeld te geven van hun talenten. Scouts kunnen bij EmpireSport namelijk ook een account aanmaken en zoeken naar sporters binnen of buiten hun regio.

Begeleiding

Sportclubs, van amateur tot professioneel, kunnen via EmpireSport een oproep plaatsen wanneer zij op zoek zijn naar nieuwe sporters voor hun teams. Sporters kunnen op deze oproepen reageren om zo in contact te komen met sportclubs. Mochten zowel de club als sporter een positieve indruk hebben, dan kijkt EmpireSport samen met de sporter en club wat de vervolgstappen zullen worden. Naast het fungeren als schakel tussen vereniging en sporter, richt EmpireSport zich ook op persoonlijke begeleiding van sporters. Zo krijgen sporters hulp bij het onderhouden van contacten met sportverenigingen, ondersteuning bij het opstellen en ondertekenen van contracten en begeleiding gedurende het gehele transferproces.

Talentendagen

Gedurende het jaar worden er ook talentendagen georganiseerd. Deze talentendagen staan in het thema van laten zien wat je kan, met als doel om zo de sporters en de scouts dichterbij elkaar te brengen. Daarnaast kan je hier als sporter ook veel leren van andere sporters die wellicht al verder zijn in hun carrière.

Img 20210421 Wa0001