Unnamed

Dien je elke dag een sport bh te dragen?

Als je een sportbeha vindt die je leuk vindt, wil je hem misschien vaker dragen. We doen het allemaal; ath-vrijetijds uitrusting is zeker onze weekenden, lounge-tijd, zelfs sommige kantoren geïnfiltreerd!!

Maar als je een sportbeha comfortabeler vindt, is er dan iets mis mee om hem elke dag te dragen? Nogmaals, we willen zeggen dat het een persoonlijke keuze is, maar er zijn enkele opmerkingen die het overwegen waard zijn voor de gezondheid van uw huid en borsten.

  • Dekking: Sportbeha’s bedekken meer oppervlakte dan gewone beha’s – niet alleen de buste, maar ook bredere bandjes op de schouders en rug. Hoewel dit een deel van de reden kan zijn dat ze comfortabeler zijn, kan het ook betekenen dat je huid niet zo veel kan ademen, wat irritatie en zelfs acne kan veroorzaken. Zelfs als je dit niet erg vindt, wil je misschien niet altijd zo volledige dekking als een sportbeha geeft.
  • Compressie: sport bh’s in compressie stijl houden uw borsten “gestuwd” tegen uw borstwand. Hoewel dit je misschien comfortabeler maakt tijdens het sporten, kan het dagelijks minder comfortabel zijn. Er is gespeculeerd dat compressie de lymfestroom kan afsnijden, maar er is geen verband tussen compressie en kanker vastgesteld. Tegelijkertijd voelt het bijna intuïtief aan dat geen enkel lichaamsdeel regelmatig moet worden samengedrukt of geplet tot een onnatuurlijke vorm. Als je elke dag een sport-bh wilt dragen, overweeg dan een beha met inkapseling stijl in plaats van een compressie-bh.
  • Borstvorm: Sportbeha’s kunnen soms een “uniboob”-uitstraling creëren waar sommigen een hekel aan hebben. Nogmaals, als dit een probleem is, maar je toch elke dag een sport-bh wilt dragen, overweeg dan een sport-bh met inkapseling.

Wat er ook gebeurt: pasvorm is essentieel

Als je ervoor kiest om elke dag een sport-bh te dragen omdat je deze comfortabeler vindt dan een gewone bh, mogen we dan suggereren dat de pasvorm het probleem kan zijn?

Als je een slecht passende beha draagt, zul je je daar waarschijnlijk erg van bewust zijn omdat je je niet ondersteund, comfortabel voelt of niet de vorm hebt die je wilt. Hier zijn enkele van de veelbetekenende tekenen dat uw beha niet goed bij u past:

  • Je bandjes glijden van je schouders, zelfs nadat je ze strakker hebt gemaakt;
  • Je schuift rond in je kopjes;
  • Je borsten puilen uit je cup of zijkanten;
  • De band rijdt op je rug;
  • De beugel doet pijn aan je ribbenkast;
  • Je beha laat pijnlijke plekken achter op je huid;
  • Je bent gewoon ongemakkelijk.

Moet je elke dag een sport bh dragen?

Als je een sport bh high support vindt die je leuk vindt, wil je hem misschien vaker dragen. We doen het allemaal; ath-vrijetijds uitrusting is zeker onze weekenden, lounge-tijd, zelfs sommige kantoren geïnfiltreerd!!

Maar als je een voedingsbh of zwangerschaps bh comfortabeler vindt tijdens je zwangerschap, is er dan iets mis mee om hem elke dag te dragen? Nogmaals, we willen zeggen dat het een persoonlijke keuze is, maar er zijn enkele opmerkingen die het overwegen waard zijn voor de gezondheid van uw huid en borsten.