Virginia van Eck

Virginia van Eck verwijdert Peter Jan Rens uit leven

Het lijkt erop dat Virginia van Eck haar ex Peter Jan Rens voorgoed uit haar leven verwijdert. Op Instagram is te zien dat ze afscheid heeft genomen van de tatoeage met de initialen van haar ex.

Toen Virginia nog gelukkig was met Peter Jan Rens liet ze de letters PJR op haar rechter ringvinger tatoeëren. Deze tatoeage is nu echter verleden tijd. ‘Ik heb mijn tattoo zojuist weg laten laseren. Wat een heerlijk gevoel. #pijnisfijn #verledennietmeenaarhetheden’, schrijft ze nu bij een foto van haar vinger die in het verband zit.

https://www.instagram.com/p/CDJ3KYVpHZF/?utm_source=ig_web_copy_link
Schermafbeelding 2020 07 28 Om 13.15.49
Zo zag de tatoeage eruit

Nieuwe liefde

Eind mei werd de breuk tussen Peter Jan Rens en Virginia bekend. Dat werd in eerste instantie ontkend door het management van de voormalig presentator. De foto die Virginia een paar dagen later plaatste, sprak echter boekdelen: op het kiekje ligt ze in de armen van Mandy, haar nieuwe vriendin. ‘Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken’, liet Virginia destijds weten.

LEES OOK:

HEFTIGE PERIODE VOOR PETER BEENSE: ‘IK WAS ECHT IN PANIEK’

NICOLETTE VAN DAM EN BAS SMIT RIJK DOOR INSTAGRAM

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen