Beau Linda

Beau van Erven Dorens en Linda de Mol spreken elkaar al jaren niet meer

Beau van Erven Dorens en Linda de Mol waren jarenlang goede vrienden, maar de twee spreken elkaar nu al jaren niet meer, zo zei Beau gisteravond in RTL Boulevard. De reden? Dat Beau nu de presentator is van het programma Weet ik veel.

In 2019 maakte presentatrice Linda de Mol de overstap van RTL 4 naar SBS6. Twee ‘van haar’ programma’s, Oh wat een Jaar en Weet ik Veel, mocht ze niet meenemen van haar ex-werkgever. En dat vond de televisiekoningin tóch wat lastig.

Linda de Mol en Beau van Erven Dorens

Eerder was al bekend dat dit een van de redenen is dat Chantal Janzen en Linda niet on speaking terms zijn, maar nu blijkt dat Beau haar ook niet meer spreekt. Beau presenteert namelijk het programma Weet ik veel en in 2019 zei Linda daar al over: “Het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het ook niet echt .. Ik hoorde het via een appje van Beau en dan heb je toch zoiets van: ja, hmm. Het is niet fijn, maar ik kan er ook niets aan doen.”

Ruzie om programma

Dat schoot bij Beau in het verkeerde keelgat. In het programma Jinek zei Beau toen al: “Jezus, zij heeft zo veel programma’s gemaakt. Op een gegeven moment heeft iedereen een programma van Linda overgenomen.” In RTL Boulevard ging het hier gisteren over en toen zei de presentator: “Ik heb Linda nooit meer gesproken, dus dat zegt wel dat het niet lekker zit. Maar van mijn kant: ik ben gewoon presentator en ik maak dat programma. Dat is mijn werk en ik zie dat heel simpel. Misschien veel simpeler dan het is, maar ik vind het jammer dat daar dan ruzie over is ontstaan.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: