Frank Dane Ochtendshow

Frank Dane vindt ochtend zonder zijn ochtendshow ‘erg verdrietig’

Na drie jaar moest Frank Dane zijn ochtendshow op Radio 538 afstaan aan collega’s Wietze de Jager en Klaas van der Eerden. Vandaag was de eerste ochtend dat hij geen wekker hoefde te zeggen en dat viel hem toch wat zwaar.

Hij schrijft op Instagram: “Vandaag voor het eerst geen wekker. Maar toch om 6 uur wakker.” Daarbij post hij een foto waarop hij achter de 538-microfoon zit. “Het is een verdrietige ochtend. Mis heel veel, maar vooral het geweldige team om mij heen. Jelte, Jelmer, Roelof, PJ, Eke, Vincent.”

Tekst gaat verder onder post

Frank Dane 538 ochtendshow

Dane werd op 27 december ingelicht over het einde van zijn programma, zo meldde een woordvoerster van Talpa Network toen, “waarna hij aangaf zijn team graag zelf in te lichten. Hier hebben we hem de ruimte voor gegeven.” Op verzoek van dit team zou de startdatum van de nieuwe ochtendshow naar voren gehaald zijn van 31 januari naar vorige week maandag.

Wietze de Jager

Dane en zijn team volgden in januari 2019 Edwin Evers op, die jarenlang Evers Staat Op maakte op 538. De Jager keert na jaren weer terug in de ochtend. Tussen 2012 en 2017 maakte hij een ochtendshow met Mattie Valk op Qmusic. Zij gingen destijds met ruzie uit elkaar toen een voorgenomen overstap naar Sky Radio op het laatste moment niet doorging.

Bron: ANP | Beeld:

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen