Nieuwe En Definitieve Ontwerp Televizier Ring

Organisatie 57e Gouden Televizier-Ring maakt tussenstand bekend

De organisatie van de verkiezing van de Gouden Televizier-Ring heeft een maand voor de uitreiking de tussenstand bekendgemaakt. De programma’s Boerderij Van Dorst (BNNVARA), De Bevers (RTL5), Dwars door de Lage Landen (VPRO), Een Huis Vol (KRO-NCRV), Even tot Hier (BNNVARA), Heel Holland Bakt (Omroep MAX) en Jachtseizoen (SBS6) hebben tot nu toe van de 25 genomineerden de meeste stemmen gekregen.

De zeven presentatoren die tot dusver de meeste kans maken op de Televizier-Ster zijn André van Duin, Chantal Janzen, Hélène Hendriks, Jeroen Woe & Niels van der Laan, Marieke Elsinga, Raven van Dorst en Tim Hofman. Deze categorie is voor het eerst genderneutraal. Bij de ster werd voorheen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen.

Geen gelopen race

Het is nog geen gelopen race, want mensen kunnen nog tot 14 september 08.00 uur stemmen via de website van Televizier. Later wordt bekend welke drie namen er per categorie zijn overgebleven en meedingen naar een prijs. De 57e uitreiking van de Gouden Televizier-Ring is op 6 oktober.