Usa Entertainment People's Choice Awards

Khloé Kardashian openhartig: ‘Een van de moeilijkste periodes uit mijn leven’

Khloé Kardashian heeft het lang vermeden, maar laat zich nu toch uit over het overlijden van haar ex-schoonmoeder Andrea Thompson. “Ik heb zoveel emoties en toch voel ik me verdoofd”, zegt Kardashian in een uitgebreid bericht op Instagram. Thompson overleed op 6 januari door een hartaanval in haar huis in Toronto.

“Het leven kan soms bruut en oneerlijk zijn en dit is een van de moeilijkste periodes uit mijn leven”, aldus Kardashian. “Voorgoed afscheid nemen is iets waar ik niet in geloof. Ik weet zeker dat ik je weer zal zien. Ik weet dat ik je lieve stem en aanstekelijke lach zal horen”, zegt Kardashian over de moeder van Tristan Thompson, met wie ze samen twee kinderen heeft.

Kardashian had meerdere keren een relatie met Tristan Thompson. De basketballer ging echter meermaals vreemd, ook toen Kardashian zwanger was van hun beide kinderen. Het stel heeft samen dochtertje True (4) en een zoontje. Van het jongetje, dat in augustus vorig jaar is geboren, is nog altijd niet bekend hoe hij heet.