Louisa Janssen Jantje Screenshot 2022 12 21 13.17.13

Groot verlies voor realityster Louisa Janssen: ‘Mijn mooiste ster aan de hemel’

Louisa Janssen heeft afscheid moeten nemen van haar jongere broertje Jan. De realityster deelt op social media haar mooiste herinneringen aan haar broertje.

En dat zijn er veel, want Louisa heeft Jan eigenlijk grootgebracht, schrijft ze. Ze verschoonde zijn luiers, nam hem op sleeptouw en samen gingen ze elke dag naar McDonalds, lekker “vet eten”. 

Enige tijd waren de twee gebrouilleerd, maar vorig jaar december kwam alles toch weer goed. Sindsdien liepen de twee als vanouds de deur plat bij elkaar. Zo ook afgelopen zondag, schrijft Louisa, toen kwam hij bij haar voetbal kijken, bami maken en eten en daarna gieren om de scheetjes die daar het gevolg van waren. 

Mokerslag

Dat haar broertje er de volgende ochtend ineens niet meer was, kan ze nauwelijks bevatten. Toen zijn lichaam naar buiten werd gedragen, kwam de mokerslag. “Jantje toen besefte ik het pas dat ik je dus nu voorgoed kwijt ben. Ik ga niet roepen, zoals anderen, wat doe je me aan, waarom laat je me in de steek? Ik zeg alleen: Jantje ik kom ook snel naar je toe als ik mijn plicht gedaan heb, en dan gaan we samen weer feestjes bouwen we maken die hemel gek, want ik hou van jou.”

Rust maar lekker

Louisa nodigt iedereen die ook van ‘Jantje’ hield, vooral te komen naar zijn uitvaart komende vrijdag, voor een laatste eerbetoon. Ze belooft haar broertje goed te zorgen voor zijn kinderen en partner. “Rust maar lekker, jij bent mijn mooiste ster aan de hemel en uiteindelijk komen we weer samen.”