×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Zwangerschap Janet Jackson verloopt goed’

30.09.2016 -

Ze heeft onlangs dan wel het advies gekregen om rustig aan te doen, maar Janet Jackson haar zwangerschap verloopt voorspoedig.


Volgens een ingewijde kan de 50-jarige zangeres niet wachten tot ze moeder wordt. 'Ze is dolblij met haar zwangerschap en alles gaat ontzettend goed', klapt een bekende van Janet uit de school tegenover People. 'Ze voelt zich over alles heel goed.'

Janet stelde dit voorjaar haar wereldtournee uit om een gezin te stichten met haar man Wissam Al Mana. In mei werd duidelijk dat de zus van wijlen Michael Jackson haar eerste kind verwacht. Janet liet zich vervolgens nauwelijks zien, maar werd deze week in Londen gespot met een flinke babybuik.