Zwangere Yolanthe straalt in ‘bruidsjurk’

Afgelopen vrijdag was het groot feest voor de familie Sneijder-Cabau. Het was precies vijf jaar geleden dat Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau elkaar het jawoord gaven. Het gelukkige stel deelt vandaag een feestfoto uit hun eigen privécollectie.

Voor het feest ontwierp Mary Borsato, die ook de trouwjurk vijf jaar geleden heeft ontworpen, een speciale jurk voor de ruim zes maanden zwangere Yolanthe. ’Geen trouwjurk, maar wel iets wat erop lijkt’, aldus de actrice. ’Het is beeldschoon en zij kan het met haar lijfje helemaal hebben’, laat Mary weten aan het AD. Xelly Cabau van Kasbergen was verantwoordelijk voor de make-up van zus Yolanthe.

Uiteraard werd het feest grootst gevierd op wel een heel speciale locatie: Namelijk in de tuin van Yolanthes ouderlijk huis op haar geboorte-eiland Ibiza. Het huis werd het laatste jaar grondig verbouwd en is nu eindelijk gereed voor bewoning. Voor het jubileum hadden Wesley en Yolanthe een aantal sterren laten overkomen naar het eiland. Zo waren R&B-zanger Craig David, dj Hardwell, rapper Lil’ Kleine en zangeres Jennifer Crooke aanwezig om de 150 gasten muzikaal te vermaken.

Verder waren er een behoorlijk aantal familieleden en vrienden van het koppel aanwezig. Zo waren onder andere Estelle Cruijff en Patty Brard van de partij. Voetballer Demy de Zeeuw was ook aanwezig om het stel te feliciteren. 

Wesley en Yolanthe trouwden vijf jaar geleden in Castelnuovo Berardenga, in het Italiaanse Toscane.