×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Roxeanne Hazes houdt Erik wakker

12.03.2018 -

Erik Zwennes moet nog vader worden, maar slapeloze nachten zijn hem niet vreemd. De platenbaas wordt uit zijn slaap gehouden door zijn aanstaande Roxeanne Hazes.


Rozanne Hazes snurkt 'intens hard' als gevolg van haar zwangerschap. Ze plaatste haar gesnurk maandag op Instagram. Ík slaap verder heel lekker. Erik heeft zwarte kringen en heeft opgenomen waardoor', schreef Roxeanne bij het geluidsfragment. 'Ik zeg altijd maar zo: ja, het leven is geen krentenbol.'

De zangeres deelde ook een kiekje van 'waarschijnlijk onze laatste vakantie samen'. 'Ons kindje was nog een klein framboosje en ik kon nog lekker op mijn buik liggen. Nu moet ik niet alleen 86 keer mijn nest uit om te plassen, maar Erik ook. Ik kom er zonder hulp namelijk niet meer uit.'

Roxeanne komt tot de conclusie dat Erik het maar zwaar heeft met haar. "Dus ik vind eigenlijk dat de mannen van zwangere vrouwen het nog veel zwaarder hebben. Respect."