×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Pippa Middleton geniet op Wimbledon

5.07.2018 -

Pippa Middleton en haar man James Matthews hebben zich donderdag vertoond op Wimbledon. Op de vierde dag van het grastoernooi in Londen toonde Pippa haar zwangerschapsbuik in een elegante witte jurk. Pippa is al jaren groot fan van tennis op Wimbledon.


De jongere zus van de hertogin van Cambridge en haar echtgenoot namen plaats in de koninklijke loge. Britse media schrijven dat haar outfit een op maat gemaakte jurk is van de in Londen gevestigde ontwerpster Anna Mason.

Pippa en James trouwden in mei vorig jaar. Vorige maand maakte ze bekend dat ze zwanger is. Dat deed ze in haar column voor Waitrose Kitchen Magazine. De baby wordt volgens Mirror in oktober verwacht.