Famke Louise

Zwangere Famke Louise vreest voor veiligheid van haar kindje

Famke Louise maakt naar eigen zeggen rare dingen mee de laatste tijd. De zangeres, die in verwachting is van haar eerste kindje, voelt zich daardoor vaak onveilig op straat.

Famke Louise kreeg op Instagram de vraag of ze anders naar dingen kijkt nu ze mama wordt. Daarop antwoordt ze dat ze het heel fijn vindt dat deze vraag wordt gesteld. ‘De laatste tijd gebeuren er super rare dingen en dus ook op straat. Ik kom vaak in situaties waar ik eigenlijk niet in wil zitten’, aldus de zangeres. ‘Mensen maken mij bang. Niet alleen bang voor de toekomst, maar ook bang voor de veiligheid van mijn kindje. Er is geen grens meer en mensen zijn roekeloos.’ 

‘Als ik laat aankom van een trip uit Parijs op Amsterdam Centraal vinden mensen het normaal om mij met een groep van acht te bestormen’, laat ze weten. ‘Mij te filmen. Niet eens op een leuke manier, maar gewoon pesterig.’ Zo worden er camera’s in haar gezicht gedrukt en klemmen mensen haar vast in hun armen.

Ook omschrijft ze een andere vervelende situatie. Zo vertelt ze dat een man haar ’s avonds op straat lastig viel en haar naam schreeuwde. ‘Famke Louise, kom picca maken’, roept de man. Nadat Famke nee zegt, uitlegt dat ze moe is en in haar auto stapt, slaat de man een deuk in haar auto. ‘Doe fokking normaal. Ik ben zwanger, waar haal je het lef vandaan’, besluit ze.

Door deze gebeurtenissen is ze anders gaan kijken naar haar carrière en bekendheid. ‘Dit zijn onveilige situaties waar ik me niet in wil bevinden. Dus momenteel denk ik heel anders over veel dingen. Het is gewoon moeilijk en jammer.’

Schermafbeelding 2021 08 31 Om 14.33.24