×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zusje voor Justin Bieber

22.02.2018 -

Het huwelijk van Jeremy Bieber (42) met zijn vriendin Chelsey (30) krijgt een roze randje. De vader van Justin Bieber maakte via Instagram bekend dat zijn kersverse vrouw zwanger is van hun eerste kindje.


Volgens TMZ wordt de nieuwe Bieber-telg een meisje. Op de huwelijksfoto die Jeremy eerder op social media plaatste, is de babybuik van Chelsey goed te zien. De roze bloemen bij de plechtigheid zouden aangeven dat ze in verwachting is van een meisje. Chelsey zou tussen de 16 en 20 weken zwanger zijn. Jeremy heeft uit zijn eerdere twee huwelijken al drie kinderen: Justin (23), Jazmyn (9) en Jaxon (8).

Eerder deze week werd bekend dat Justin samen met Selena Gomez naar Jamaica was afgereisd om zijn vader opnieuw te zien trouwen. Daar brachten ze veel tijd door met Justins familie, die dolblij is dat de zanger weer samen is met zijn jeugdliefde.