×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zus Prince: ‘Ik wist dat zijn dood eraan zat te komen’

6.10.2016 -

Tyka Nelson, de zus van Prince, was totaal niet verbaast toen ze hoorde dat haar broer dood was. Integendeel zelfs, ze was zich al twee jaar erop aan het voorbereiden.


Prince overleed dit jaar april op 57-jarige leeftijd aan een fatale overdosis. Aan Entertainment Tonight vertelt zijn zus Tyka Nelson over hoe ze zijn dood vernam: 'Het was helemaal niet moeilijk. Ik kreeg een telefoontje met de woorden: 'Hij is dood'. En ik wist wie ze bedoelden. Ik heb me er twee jaar op kunnen voorbereiden dus ik wist dat het eraan zat te komen.'

Volgens Tyka hintte Prince twee jaar geleden namelijk al over zijn dood. 'Hij zei dat hij alles had gedaan waarvoor hij was gekomen. Ik was er kapot van.' Tyka vertelt ook dat Prince herinnerd wilde worden als een van de meest productieve producers van de wereld en dat hij alles deed om zijn droom waar te maken. Ze heeft daarom ook plannen om enkele van de tweeduizend niet-uitgebrachte nummers uit te brengen. Momenteel liggen deze nog in zijn kluis op Paisley Park.

Paisley Park, het landgoed van Prince bij Minneapolis waar hij woonde en zijn muziek schreef en opnam, is donderdag even open voor publiek.