×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zus George Michael exact 3 jaar na haar broer overleden

Zus George Michael exact 3 jaar na haar broer overleden
27.12.2019 -

Precies drie jaar na de dood van haar broer George Michael, is zijn zus Melanie Panayiotou overleden. Volgens Britse media overleed ze op eerste kerstdag in een ziekenhuis, nadat ze thuis onwel was geworden.


Onderzoek van politie heeft uitgewezen dat George Michael’s zus Melanie een natuurlijke dood is gestorven. Wat de doodsoorzaak was, is niet bekendgemaakt. Panayiotou’s familie heeft gevraagd de privacy van de familie te respecteren.

De dood van Melanie komt op de dag af drie jaar nadat de wereld werd opgeschrikt door de dood van zanger George Michael (Georgios Kyriacos Panayiotou), die op 53-jarige leeftijd overleed als gevolg van een aandoening aan zijn hartspier in combinatie met een leverziekte.

Michael liet na zijn dood meer dan 100 miljoen euro na aan Melanie en zijn andere zus Yioda.