Zorgen om Catherine Zeta-Jones

Anna Walker, een goede vriendin van Catherine Zeta-Jones maakt zich zorgen om de psychische gesteldheid van de actrice na haar recente breuk met echtgenoot Michael Douglas. Anna was bruidsmeisje tijdens het huwelijk van de twee in 2000.

De 43-jarige Catherine en de 25 jaar oudere Wall Street-acteur kondigden vorige week aan na 13 jaar uit elkaar te gaan om ‘hun huwelijk te evalueren’. Walker vreest dat haar vriendin door de stress van de breuk, al dan niet tijdelijk, in een diepe depressie zal vervallen. Ze zei daarover, tegen de Britse Mail on Sunday: “De komende weken zullen erg moeilijk zijn en ik maak me grote zorgen om haar."

Walker vervolgt: "Het is een traumatische tijd en het zou haar psychische gesteldheid wel eens ernstig kunnen beïnvloeden. Het was moeilijk voor Catherine om te gaan met Michaels ziekte. Zeker omdat ze zelf net een behandeling achter de rug heeft voor haar bipolaire stoornis. Met dat in het achterhoofd zou het een klein wonder zijn als ze alles onder controle weet te houden.”

De 68-jarige Douglas en Zeta-Jones zijn al 13 jaar getrouwd. Er gingen geruchten dat vooral Michael genoeg heeft van het huwelijk. Ze hebben samen twee kinderen, Dylan (13) en Carys (10).