‘Zorgen om alleen wonende Blanket Jackson’

Paris Jackson maakt zich zorgen om haar vijftienjarige broertje Blanket, die alleen woont in het huis van zijn oma Katherine. Dat zou zeer tegen de wensen van hun overleden vader Michael Jackson zijn. Deze heeft ooit aangegeven dat iemand uit de familie zich over zijn jongste kind moest ontfermen als hij er niet meer zou zijn, weet TMZ.

Paris is volgens bronnen rond de familie vooral boos op haar tante Rebbie, die Katherine zou weghouden van de kinderen van haar zoon. Sinds januari is oma Katherine niet meer in haar huis in Los Angeles geweest. Na een verblijf van twee maanden in Londen verblijft ze in het huis van Rebbie.

Michael's neef TJ Jackson en zijn vrouw zouden de verzorging van Blanket op zich hebben genomen, waarbij tenminste één van de twee de tiener gezelschap houdt, maar dat vindt Paris onvoldoende. Volgens haar wil Rebbie met een aantal broers en zussen om financiële redenen invloed op hun moeder Katherine houden.

Blanket lijkt overigens niet erg te lijden onder alle verwikkelingen. Hij zou zich van een introvert kind hebben ontwikkeld tot een zeer sociale jongen die alleen maar hoge cijfers haalt op school.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen