Zoontje Xander de Buisonjé in ziekenhuis

Dex  de Buisonjé is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen. Dit is al de 2e keer dat de 2 maanden oude baby van Xander Buisonjé en zijn Sophie in het ziekenhuis beland.

Vorige maand werd Dex opgenomen wegensvochtverlies door een buikvirus. “We hopen dat hij snel terug mag komen,” aldusXander op Nu.nl. “Hij kan er zomaar een week in liggen, want ze willen gewoonkijken wat er aan de hand is. Hij gaat niet terug voordat ze er helemaal achterzijn.”

Het is goed te merken aan Dex dat er iets aande hand is, vindt Xander. “Hij vecht ergens tegen. Hij draait met zijnogen en hij overstrekt zich constant. Hij is constant onrustig en geeft heelveel over. Ze denken aan een reflux, eenmaagklepje dat niet goed sluit.”

Ondanks dat Sophie al werd opgenomen met eeninfectie toen ze zwanger was en Dex nu voor de 2e keer in zijn jongeleventje in het ziekenhuis moet verblijven gaat het jonge gezien niet bij depakken neer zitten. “Je kunt wel heel erg in een soort van zwart gat gaanzitten met z’n tweeën, maar dat heeft ook niet zoveel zin. Dus we gaan zo naarhem toe en dan lekker een paar uurtjes bij hem zitten.”