×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Leonie ter Braak

Zoontje voor Leonie ter Braak
7.10.2016 -

WNL-presentatrice Leonie ter Braak is bevallen van een zoon. Het jongetje heet Valentijn. WNL-hoofdredacteur Bert Huisjes twittert vrijdag een foto van de kleine spruit.


Valentijn is het tweede kind voor Leonie en haar man Floris Koch. In november 2013 kregen ze zoon James. Het gezicht van Goedemorgen Nederland had al aangekondigd dat het broertje van James een typisch Hollandse naam zou krijgen. "Mijn man was er meteen van overtuigd en voor mij is het toch lang een puntje van twijfel geweest. Maar ik ben er nu helemaal oké mee'', vertelde ze onlangs aan 100% NL.

Leonie is sinds 2012 het gezicht van Omroep WNL. Daarvoor speelde ze vier jaar lang in de Twentse soap Jonge Leu En Oale Groond. Op de landelijke televisie kreeg ze bekendheid als verslaggever van De Keuringsdienst Van Waarde.