×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Gilmore Girl Alexis Bledel

19.05.2016 -

Alexis Bledel is bevallen van een zoontje. Haar collega van Gilmore Girls, Scott Patterson, verklapte het nieuws tijdens een interview.


"Het was geweldig haar weer te zien", zei Scott, die terugkeert als Luke in de nieuwe afleveringen van de populaire serie die tussen 2000 en 2007 op televisie was. "Ze is nu een trotse moeder en getrouwd en gelukkig."

Wanneer de kleine precies geboren is, is niet duidelijk. In november werd bekend dat Alexis en haar man Vincent Kartheiser hun eerste kindje verwachtten.

De 24-jarige Alexis en de 27-jarige Vincent leerden elkaar kennen op de set van Mad Men. Vincent speelde jarenlang reclameman Pete Campbell in de hitserie, waarin Alexis een bijrol had als zijn vriendin. Ze trouwden in 2014. Ook hun trouwdag wisten ze geheim te houden.