×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Eva Jinek

Zoontje voor Eva Jinek
7.09.2018 -

Eva Jinek is donderdag bevallen van een zoon. Het kereltje kreeg de naam Pax Valentijn van der Voorn, maakte de presentatrice vrijdag bekend via Instagram.


' Hij is er, het beste dat ons kon overkomen', schreef Eva bij een foto waarop alleen een oor van de kleine te zien is.

Eva maakte in maart bekend dat zij en haar vriend, producer Dexter van der Voorn, een kind verwachten. Eind juli stopte ze, een week eerder dan gepland, met haar latenighttalkshow Jinek. Eva had een 'iets'  te hoge bloeddruk en last van verschillende zwangerschapskwalen. 'Het gaat gewoon niet meer', zei ze bij haar afscheid. 'Over niet al te lange tijd ben ik er ook weer en dan waarschijnlijk aanmerkelijk slanker dan nu.'

Jinek keert in januari terug op de buis. Momenteel is Jeroen Pauw elke werkdag op de buis met zijn latenighttalkshow Pauw, hij keerde maandag terug. De afgelopen vijf weken presenteerde Nadia Moussaid rond de klok van 23.00 uur Laat op Eén.