×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Andy Roddick en Brooklyn Decker

5.10.2015 -

Oud-tennisser Andy Roddick en actrice Brooklyn Decker zijn vader en moeder geworden van een zoontje. Het jongetje werd op 30 september geboren.


Het is nog niet bekend hoe het zoontje van Andy en Brooklyn heet, meldt US Weekely. Brooklyn maakte in mei via Instagram bekend zwanger te zijn, maar heeft sinds de bevalling nog niets gedeeld via social media.

De 28-jarige Brooklyn werd bekend als badpakkenmodel en was als actrice te zien in onder meer de films Just Go With It met Adam Sandler en What To Expect When You're Expecting met Cameron Diaz. Momenteel heeft ze een rol in de Netflix-comedy Grace And Frankie. In 2009 trouwde ze met de 33-jarige oud-tennisser.