×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Airen Mylene en Taeke Taekema

Zoontje voor Airen Mylene en Taeke Taekema
9.03.2018 -

Airen Mylene en Taeke Taekema zijn ouders geworden. De SBS Shownieuws-presentatrice is bevallen van een zoontje, zo maakte ze aan haar werkgever bekend. Het jongetje heeft de naam Bodhi Doeke gekregen.


Airen en oud-tophockeyer Taeke leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Wie is de mol? in 2015. Daarna sloeg de vonk over. De twee spraken dan ook eerder al van een Wie Is De Mol-baby.

Afgelopen oktober maakten Airen en Taeke de komst van de baby bekend. In december lieten ze weten dat het een jongetje zou worden.

Op Instagram plaatst Airen een foto van haar met haar zoontje. Daarbij schijft ze dat ze donderdag is bevallen. Verder laat ze weten: 'Daar ben je dan lieve scha! Laat het grote avontuur maar beginnen. Zo veel zin in.