×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje verwondt vrouw Ronan Keating met vork

27.08.2018 -

De vrouw van Boyzone-zanger Ronan Keating is door hun vijftien maanden oude zoon Cooper gestoken met een vork. Stormy Keating moest na het ongelukje naar het ziekenhuis, waar ze haar linker wenkbrauw moest laten hechten.


Volgens de Britse krant Mirror werd Stormy door haar zoontje geprikt tijdens hun verblijf in Singapore. De 36-jarige Australische toont op Instagram haar hechting. 'Hier bevind ik me om twee uur 's nachts nadat de peuter een vork van de tafel grijpt en ik de vork niet snel genoeg terugkreeg', schrijft ze bij een selfie vanuit de eerstehulppost. En bij een strandfoto schrijft ze: 'Draag mijn hechting met trots.'

Het stel was in Singapore omdat Ronan Keating met zijn band een tournee maakt door Azië. Het koppel viert deze maand dat ze drie jaar geleden trouwden. Cooper werd in april vorig jaar geboren. Cooper is het eerste kind van Ronan en Storm, diens tweede vrouw. Met zijn ex Yvonne kreeg de zanger drie kinderen.