Zoontje Monte verandert Carice van Houten

Zoontje Monte heeft Carice van Houten veranderd. Zo staat de Game of Thrones actrice naar eigen zeggen weer met beide benen op de grond dankzij haar kindje. Dat vertelt ze in een openhartig interview met Harper's Bazaar.

Het op de grond komen met beide voeten, kon de actrice wel gebruiken: 'Ik kan namelijk op grote voet leven en dan gaat het leven te makkelijk. Leeg wordt het daarvan'. Als voorbeeld haalt ze haar kooptic aan. 'Volle tassen bij de kassa, de pinpas erdoorheen, dan ben ik on top of the world. Maar ik kan mezelf niet langer voor de gek houden; het werkt niet meer,' vertelt de wereldster.

Op dat soort momenten moet ze aan haar onlangs overleden vader denken. 'Het draaide bij hem niet om geld en spullen. Hij had alleen maar respect voor mensen met kennis. Of met een sarcastische gevoel voor humor. Ik wil weer meer in zijn geest gaan leven', geeft ze emotioneel toe.

Vorig jaar augustus verwelkomde Carice samen met acteur Guy Pearce zoontje Monte. Carice woont in Amsterdam met Monte, terwijl Guy in Australië woont. ‘We kennen elkaar nog niet zo lang. We wonen niet samen. We zien elkaar zo veel mogelijk, maar we hebben een heel ingewikkeld patroon van leven; we werken los van elkaar, onregelmatig, in verschillende landen. Het is logistiek een ingewikkelde puzzel die ook steeds verschuift. Nou ja, never a dull moment,' aldus Carice.

 
(Foto: Reni van Maren)
 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen