×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Michael Bublé heeft leverkanker

9.11.2016 -

Het zoontje van Michael Bublé lijdt aan leverkanker. Dat heeft zijn schoonzus, de zus van echtgenote Luisana Lopilato, gezegd.


Zij vertelt dit in een interview met het magazine Gente. Er werd een vlek gezien op de lever van het jochie nadat zijn moeder hem naar het ziekenhuis had gebracht omdat hij steeds hogere koorts kreeg. Op 1 november kwam de verwoestende diagnose dat het jochie kanker heeft in zijn lever. De ziekte werd geconstateerd in een ziekenhuis in Buenos Aires. Het gezin heeft besloten dat de 3-jarige Noah behandeld wordt in de Verenigde Staten. 

Hij is volgens Danielle, de zus van Luisana, al bezig met de chemotherapie. Hij zal dit vier maanden lang krijgen en mogelijk krijgt het kereltje daarna nog een operatie om de tumor te verwijderen. Danielle heeft er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. 'We weten gewoon dat dit gaat lukken. De lange en zware behandeling is gestart, maar het moet gebeuren.' De kans zou 90% zijn dat het jongetje beter wordt. 

Michael Buble maakte bijna een week geleden bekend dat zijn zoontje ernstig ziek is. Hij alle afspraken afgezegd die hij had staan om zijn nieuwe plaat te promoten.