×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje John Legend geboren

17.05.2018 -

Chrissy Teigen en John Legend zijn ouders geworden van een tweede kind. Het model kondigde de komst van de baby vanochtend aan via Twitter. 'Somebody's herrrrre!', schreef ze bij een serie emoji's van een babyflesje.


Chrissy en John maakten eerder al bekend dat de baby een jongetje is. Welke naam het ventje heeft gekregen, is nog niet bekend. 'Zelfs toen we onze dochter Luna kregen, besloten we pas op het laatste moment hoe ze zou gaan heten', zei Chrissy eerder. 'En voor een jongetje vinden we het nog lastiger om een leuke naam te bedenken. Ik denk dat we hem eerst moeten zien voordat we hem een naam geven'.

Dochter Luna is inmiddels twee jaar oud. En met de komst van een zoon is het gezin nog niet compleet. John en Chrissy willen graag een derde kindje, zo kondigde Chrissy in maart al aan.