Placeholder

Zoons werken mee aan Angelina Jolie’s films

De kinderen van Angelina Jolie en Brad Pitt krijgen het werken in de filmindustrie met de paplepel ingegoten. De elfjarige Pax is geregeld op de set van Angelina’s nieuwe film First They Killed My Father te vinden, vertelt de actrice en regisseuse.

“Pax doet veel stills. De hele film wordt gemaakt vanuit het oogpunt van een kind”, legt Angelina uit aan People. First They Killed My Father gaat over de genocide in Cambodja. Uit dat land adopteerde Angelina haar oudste zoon, de veertienjarige Maddox. Ook hij is bij de film betrokken, Maddox hielp zijn moeder met de research voor First They Killed My Father.

Maddox werkte ook mee aan Angelina’s vorige film By The Sea, waarin ze voor het eerst in tien jaar weer naast echtgenoot Brad Pitt speelde. “Als wij een vecht- of seksscène op moesten nemen, was hij natuurlijk niet in de buurt”, zegt Jolie over haar oudste kind. “Dan werkte hij op de parkeerplaats.”

Maddox werkte vaak aan de film zonder dat zijn moeder het wist. “Hij las elke dag de scènes die we opnamen, ik had geen idee! Op een dag kwam hij naar me toe en zei: heel interessant script mam.”