×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon van Steve Irwin herstelt van operatie

13.01.2018 -

De veertienjarige Robert Irwin, de zoon van crocodile hunter Steve Irwin, is het nieuwe jaar in het ziekenhuis begonnen. Op nieuwjaarsdag onderging hij met spoed een blindedarmoperatie


Robert deelt op Instagram een foto van zichzelf in een ziekenhuisbed. 'Begin van het nieuwe jaar met een spoedoperatie. Ik herstel goed en voel me een stuk beter zonder appendix'. Zijn moeder Terri bedankt het ziekenhuispersoneel via Twitter.

Robert is inmiddels weer thuis, schrijft zijn zus Bindi bij een foto van een spelletje Monopoly dat ze met Robert en haar vriend Chandler Powell speelt. 'Ben zo trots op mijn geweldige broer', schrijft ze op Instagram. Dit weekend gaan broer en zus naar Australia Zoo om de krokodillen in het reptielenpark in Queensland te voeren.

De Australische krokodillenjager Steve Irwin stierf in 2006. Op 44-jarige leeftijd overleed Irwin tijdens het duiken toen hij voor de Australische noordoostkust bij Port Douglas in zijn borstkas werd gestoken door een pijlstaartrog.