×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon treedt niet in voetsporen Rob de Nijs

18.10.2017 -

Rob de Nijs dacht in zijn zoon Robbert de gedroomde opvolger hebben, maar deze ziet af van het leven in de schijnwerpers.


De 74-jarige zanger presenteert volgende week zijn nieuwe cd, met daarop onder meer twee duetten die hij met Robbert opnam. Het was de bedoeling dat vader en zoon bij die gelegenheid samen zouden zingen, maar Robbert voelt daar bij nader inzien niets voor.

'Hij wil het niet', zegt Robs manager Frank Jansen in een ochtendkrant. 'Robbert is een totaal ander mens dan zijn vader. Heeft Rob dat extraverte op het podium, Robbert heeft dat helemaal niet. Hij is heel rustig en bescheiden, mist dat gevoel van: hier ben ik, vreet me maar op. Er komen dus geen interviews met hem, geen tv-optredens en zelfs bij de presentatie zal hij in de zaal zitten en niet op het podium staan'.

Rob en Robbert hebben onder meer 'Papa oto' opgenomen, dat de moeder van Robbert en Rob's ex-vrouw Belinda Meuldijk schreef. Het nummer gaat over de tijd dat Rob grote successen beleefde maar zijn gezin uit het oog verloor.