×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Sofia Vergara maakt debuut als model

22.12.2016 -

Manolo Gonzalez Vergara heeft zijn eerste modellenklus binnen. De zoon van Sofia Vergara is te zien in het Amerikaanse Paper Magazine.


Manolo (24) deelde de foto op Instagram. Hij is er samen met model Stevie DeFelice op te zien. Hij bedankt het tijdschrift voor de mogelijkheid en voor 'de kans om naast Stevie DeFelice te zitten. Ik hoop dat ze niet te getraumatiseerd is.' Sofia (44) deelde de foto met daarbij twee klappende handen emoji's.

Sofia trouwde op haar achttiende met de vader van Manolo, Joe Gonzalez. Het stel scheidde toen Manolo één jaar oud was. De Modern Family-actrice heeft geen andere kinderen, maar is momenteel met haar ex Nick Loeb in een rechtszaak verwikkeld over twee embryo's die ze tijdens hun relatie lieten invriezen. Nick eist deze op om via een draagmoeder vader te worden van de twee meisjes.