Royce de Vries

Zoon Peter R. de Vries pakt werkzaamheden weer op

Royce de Vries (32) heeft zijn werk als advocaat maandag weer opgepakt. De zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries legde zijn werk in juli neer vanwege de aanslag op zijn vader in het centrum van Amsterdam. Op 15 juli overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

‘Vandaag hervat ik na tweeënhalve maand weer mijn werk als advocaat. Fijn om weer aan de slag te kunnen. Dank aan mijn kantoorgenoten van @DeVriesKasem en bevriende advocaten buiten ons kantoor voor het waarnemen van mijn dossiers’, schrijft Royce op Twitter.

Zaak tegen Jos B.

Peter R. de Vries werd op 6 juli neergeschoten na een opname van RTL Boulevard. Sinds het overlijden van zijn vader had Royce niet meer gewerkt als advocaat, maar stond hij wel de familie van Nicky Verstappen bij. Hij ging mee naar de zitting in het hoger beroep in de zaak tegen Jos B. Die kreeg eerder 12,5 jaar cel opgelegd. Het 11-jarige jongetje verdween in 1998 tijdens een zomerkamp op de Brunssummerheide in Limburg. Peter R. de Vries heeft de familie van de jongen decennialang bijgestaan.

Beeld: Twitter Royce de Vries

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen