‘Zoon’ Michael Jackson belooft DNA-bewijs

Een 31-jarige man die beweert de zoon van Michael Jackson te zijn, heeft aangekondigd dat hij dit donderdag gaat bewijzen. Brandon Howard zegt dat een DNA-test heeft uitgewezen dat Jackson zijn vader is. De resultaten worden vandaag onthuld op de website FilmOn.com.

Brandon is de zoon van Miki Howard, een zangeres die in de jaren 80 werd vertegenwoordigd door Joe Jackson. Miki en Michael leerden elkaar in 1982 kennen en kort daarna werd Howard geboren, meldt TMZ. De man, die in Miami woont, is zelf ook zanger en zou binnenkort te horen zijn op een nieuw nummer van Akon. Hij zou Jacksons DNA hebben gehaald uit een tandheelkundig apparaat dat de popster ooit heeft gedragen. Hoe hij dit ding te pakken heeft gekregen is onduidelijk.

Zodra de resultaten van de DNA-test zijn onthuld wil Howard aanspraak maken op een deel van Jacksons erfenis. De advocaat die over het nalatenschap gaat zegt echter dat dit niet zal gaan. "We hebben nog nooit van hem gehoord. De deadline om te claimen Michaels kind te zijn is allang verstreken."