Zoon Kees volgt Nico Haak op

Kees Haak treedt in de voetsporen van zijn vader Nico. De 40-jarige begint 25 jaar na de dood van zijn vader aan een carrière als zanger. Kees vertelt dat het ‘met veertig nú of nooit’ is.

“Toen ik twintig was riep iedereen: ‘joh, je moet de muziek in. Ga optreden. Je hebt dezelfde stem als je vader!’ Maar ik was daar helemaal niet aan toe, toen”, zegt Kees in De Telegraaf. “Ik ging de motorhandel in en inmiddels zijn er nog eens twintig jaar overheen gegaan.”

Kees begint met een nummer van zijn vader, ‘maar niet een van zijn bekendste’. “Wel de vrolijke meezinger Zullen We Met Z’n Allen Nog Wat Nemen? De bedoeling was een duet van ons beiden te mixen. Maar omdat onze stemmen zo op elkaar lijken zou volgens de producerende broertjes Van Hoevelaak niemand dat horen.”

Haak is ‘eindelijk klaar’ voor een carrière als zanger. “We hebben afgesproken dat er het komende jaar vijf singles uitkomen, de volgende voor carnaval. Ik hoop dat er echt een knaller tussen zit.” Kees hoopt dat zijn vader trots op hem zou zijn geweest. “Mijn moeder is dat in ieder geval: zij wenst me heel veel geluk en succes en hoopt dat ik de komende jaren de naam Haak hoog kan houden.”

Klik op de link voor de promo:

https://www.youtube.com/watch?v=8AJ1aub4Xaw&feature=youtu.be

 

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen