×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Doutzen Kroes voor het eerst op schaatsen

1.03.2018 -

Een prachtig moment voor Doutzen Kroes en haar zevenjarige zoon Phyllon. Voor het eerst stond Phyllon op Friese doorlopers op het ijs in Friesland, terwijl de zon onderging. Een ontroerde Doutzen deelde dit op Instagram.


'Hollandser dan dit wordt het niet! De eerste keer op het ijs voor mijn zoontje. Wat een magisch moment om hem op 'houtjes' te zien schaatsen. Ik ben zo dankbaar voor deze prachtige dag!'schrijft de Friezin onder het filmpje waarin Phyllon te zien is.

Het topmodel kreeg veel bijval van mede-Friezen. 'Wat mooi dat je Fries met hem spreekt!' en 'Zo hebben we het allemaal ooit geleerd, goed dat je dit doorgeeft aan je zoon.' De comment met de meeste likes ging naar Sven Kramer. Die reageerde droog: 'Giet al hurder dan mem.' Oftewel: hij gaat al sneller dan z'n moeder. Waarop Doutzen sportief reageerde: "Sven Kramer, hahahaha!"

 

 

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op