×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon blijft het voor Mick Harren opnemen

31.07.2018 -

Bowy Harren, de zoon van de in opspraak geraakte zanger Mick Harren, kan maar één ding bedenken waarom de rechter-commissaris heeft besloten dat zijn vader voorlopig blijft vastzitten.


'Ik weet niet hoe de rechter-commissaris ernaar gekeken heeft', reageerde Bowy in RTL Boulevard. 'Misschien wil hij m’n vader wel vasthouden vanwege z’n eigen veiligheid. Als hij verstandig is en hem langer wil vasthouden, is dat de enige reden.'

Elke andere reden vindt Bowy 'eigenlijk een beetje onzin'. 'Maar het is niet anders. Ik had verwacht dat hij vrij zou komen', zegt hij. 'Mensen die anderen in de poten schieten, staan na twee dagen weer buiten. Mijn vader heeft dat niet eens gedaan en wordt langer vastgehouden. Het is toch een BN’er en dat vinden mensen leuk. Dan wordt het altijd spannender gemaakt dan het is.'

Mick Harren wordt verdacht van bedreiging en van overtreding van de Wet wapens en munitie. Hij werd vrijdagavond gearresteerd toen hij met een wapen zwaaide in een horecagelegenheid in Purmerend. Hij zou zijn voormalige stiefzoon hebben bedreigd. Bowy zei maandag dat het om een nepwapen ging.

De rechter-commissaris van de rechtbank Noord-Holland besloot dinsdag het voorarrest van de zanger te verlengen. Mick zit nog zeker veertien dagen vast.