×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zonnige toekomst voor Amanda Beekman

18.03.2015 -

Amanda Beekman, de ex-vrouw van Martijn Krabbé, heeft een heftig jaar achter de rug. Maar nu de scheiding rond is en ze haar miskraam van vorig jaar heeft verwerkt, gaat ze een zonnige toekomst tegemoet. Samen met haar nieuwe liefde Harrie Kolen kan ze over een paar weken haar intrek nemen in hun verbouwde liefdesnestje in Waalre.


Amanda Beekman straalt als ze met drie van haar vier kinderen, Michelle (10), Jasmijn (9) en Achilles (6), bij de première van de film Cinderella in Rotterdam over de rode loper gaat. Na een moeilijke tijd door de vechtscheiding met Martijn Krabbé en de heftige periode waarin ze na een zwangerschap van 24 weken haar ongeboren dochtertje Jane verloor, krabbelt ze weer op. Lees deze week in Weekend hoe Amanda haar leven opnieuw vorm probeert te geven.