Zoenfilmpje Georgina Verbaan is experiment

Georgina Verbaan, de vriendin van beroepskakker Jort Kelder, werd onlangs publiekelijk aan de schandpaal genageld nadat er een filmpje verscheen waarop te zien was hoe de actrice “hevig zat te bekken” met haar Noorderlicht-collega Pieter van der Wielen. Jort huilt tranen met tuiten, maar volgens insiders gaat het hier om een wetenschappelijk experiment. Wat is de wetenschap toch mooi!

Georgina en Pieter zouden hun tongslag op film hebben vastgelegd en dit materiaal daarna hebben verspreid puur en alleen om de gevolgen ervan in de pers wetenschappelijk te onderzoeken en in hun programma te belichten. De VPRO is de omroep die het programma uitzendt, echter daar laat men niets los. Of het ‘wetenschappelijke experiment’ in de eerstvolgende uitzending van Noorderlicht behandeld zal worden, wil men niet zeggen, omdat het hier een nieuwsprogramma betreft. “Anders zou het oud nieuws zijn”, zo licht een woordvoerster toe. Wij van

Weekend

zijn benieuwd. Georgina houdt ondertussen haar kaken stijf op elkaar. Nou ja, geen nieuws is goed nieuws zullen we maar zeggen.