Zo verliefd is Rachèl Hazes op haar Niccolò

Hoewel de avond eigenlijk om de jarige Roxeanne Hazes had moeten draaien, trok haar moeder Rachèl met haar kersverse minnaar Niccolò Armaroli verreweg de meeste aandacht. Geen probleem voor Roxeanne die zelf ook een geheim liefdesfeestje vierde. Wel moest ze af en toe vechten tegen haar emoties. “Niemand kan papa vervangen.”

Wellicht dat Roxeanne Hazes een nieuwe trend onder sterrenkinderenheeft ontketend: een echte Sweet Sixteen party. Een fenomeen afkomstiguit Amerika, dat hier kennelijk ook is doorgedrongen. Want hoeweliedereen de volgende dag gewoon weer vroeg de schoolbanken in moest,was heel Vinkeveen uitgelopen voor de Sweet Sixteen van Roxeanne Hazes.’Zondagavond is misschien een beetje vreemd, maar ze is vandaag echtjarig,’ vertelt Roxeanne’s moeder Rachèl aan Weekend. ’Als we het eendag eerder hadden gedaan, was ze officieel nog maar vijftien geweest.Dat is toch veel minder leuk.’

Wat op de bewuste feestavond bij niemand bekend was, is het feit datRoxeanne nog een feestje te vieren had naast haar zestiende verjaardag.Ze was namelijk op de kop af drie jaar samen met haar vriend Enrico.‘Dat klopt, op haar verjaardagsfeestje drie jaar geleden is er voor heteerst wat tussen ons gebeurd,’ vertelt Enrico aan Weekend. ’En dit isdus de dag waarop ik haar graag een heel mooi cadeau had gegeven. Maarik ben al maanden bezig om haar te vragen naar iets dat ze graag wil,maar ze kan maar niets bedenken.’ Maar het allermooiste cadeau voorhaar zestiende had ’Rox’ naar eigen zeggen al een tijdje geleden voorhaar verjaardag gekregen: het feit dat haar moeder Rachèl weerdolgelukkig is met haar minnaar Niccolò! Speciaal voor haar zestiendeverjaardag was de nieuwe vriend van haar moeder overgevlogen uitItalië, waar hij in Florence een nachtclub bestiert. ’Ik ben pasgelukkig als mijn moeder dat is. Ik weet dat het misschien andersomhoort te zijn, maar zo is het echt. Niccolò is een geweldige man, enhij maakte mijn moeder dolgelukkig.

Lees in de Weekend van deze week Rachèl’s eigen verhaal over haarnieuwe liefde. Het nieuwe nummer ligt vanaf woensdag in winkels!