×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zo houdt Doutzen Kroes haar huwelijk spannend

Zo houdt Doutzen Kroes haar huwelijk spannend
14.05.2019 -

Doutzen Kroes denkt dat het haar huwelijk ten goede komt dat zij en haar man Sunnery James elkaar soms lange periodes niet zien. Het model vindt dat juist erg spannend, vertelt ze.


‘We hebben allebei onze eigen carrière en reizen veel, één van ons is altijd weg of komt net weer terug’, vertelt de 34-jarige Doutzen, die al acht jaar getrouwd is met de dj, in het Duitse tijdschrift Bunte. ‘Als we elkaar weer zien hebben we elkaar verhalen te vertellen. Dat maakt het voor ons allebei heel spannend.’

Het model, dat twee kinderen heeft met Sunnery, zegt nooit langer dan drie of vier maanden zonder haar echtgenoot te zijn geweest. Ook kijkt Doutzen erg uit naar een periode in hun leven waarin ze meer tijd hebben voor elkaar.