×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zijn Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz elkaar aan het nadoen?

28.11.2016 -

Kijken voormalig vriendinnen Sylvie Meis en Sabia Boulahrouz regelmatig bij elkaar op social media en kopiëren dan elkaars kiekjes? Het lijkt er haast wel op, want gisteren verschenen bijna identieke foto's op de dames hun Instagram-accounts.


Sylvie was deze keer de eerste. Zij plaatste een kiekje van een schaal met gouden kaarsen en kerstversiering. 'Fijne eerste zondag van Advent! Fijne zondag', schreef ze erbij. Sabia volgde met haar versie van de schaal, alleen dan met voornamelijk rood. 'Ik wens jullie allemaal een geweldige eerste zondag van Advent', tikte zij. 

Of het puur toeval is of niet, dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. Het is wel duidelijk dat Sylvie en Sabia flink bezig zijn met de Duitse tradities. De eerste zondag van Advent, de eerste van de vier zondagen voor kerst, wordt namelijk vooral in Duitsland gevierd. Sabia is geboren in Duitsland en Sylvie woont al jaren bij onze oosterburen. 

 

Happy 1. Advent! Have a wonderful sunday #happysunday

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

 

I wish you all a wonderful 1. Advent #familyfirst #christmasiscoming #besttimeoftheyear #lovemykids

Een foto die is geplaatst door Sabia Boulahrouz Official (@sabia_boulahrouz) op