×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Zo zag Trijntje Oosterhuis er vroeger uit!

Zien: Zo zag Trijntje Oosterhuis er vroeger uit!
10.10.2019 -

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto's van Trijntje Oosterhuis!


Trijntje Oosterhuis werd op 5 februari 1973 geboren in Amsterdam. Samen met haar ruim een jaar oudere broer Tjeerd deed ze als jong meisje mee aan de kindermusical Wordt Er In De Ruimte Ook Gelezen?. Later begon ze met Tjeerd de band Total Touch, waarmee ze hits scoorden als Touch Me There, I’ll Say Goodbye en Somebody Else’s Lover. Dat Trijntje zangeres wilde worden, werd al op haar zevende duidelijk. Toen mocht ze met haar vader, predikant Huub Oosterhuis, mee naar een dienst. Toen hij het refrein van het Woestijnlied citeerde, zong kleine Trijntje dat gelijk mee. ’Met een kracht en een allure dat ik dacht: die kan het’, aldus haar vader.


Lees ook:

Zien: De jeugdfoto van Angela Groothuizen

Trijntje Oosterhuis beloofde Amalia te zingen in musical

Justin Bieber openhartig over moeilijke jeugd