Tim Hofman

ZIEN: Tim Hofman zet bijzondere tatoeage

Presentator Tim Hofman heeft een nieuwe tatoeage laten zetten die hij opdraagt aan deelneemster Fabienne uit het programma Over Mijn Lijk. Hofman deelt een foto van de tatoeage op Instagram.

Toevalligerwijs heeft de presentator de tattoo laten zetten op de sterfdag van Fabienne. De afspraak om de tattoo te zetten was al eerder gemaakt, zonder te beseffen om welke datum het ging. ‘Ik besef dat ik zonder nadenken op deze regenachtige zondag een mooie les van Fabienne op mijn lijf laat vereeuwigen. Noem het toeval, lot, een teken, maar mooi is het in ieder geval.’

De tekst ‘dansen in de regen’ staat nu vereeuwigd op Hofman’s arm. ‘Dat is namelijk wat Fabienne tijdens het maken van Over Mijn Lijk altijd tegen me zei: niet wachten totdat de storm voorbij is, gewoon dansen in de regen’, aldus de 31-jarige presentator. Naast de tekst is ook een illustratie van een hondje met een feesthoed en zonnebril afgebeeld. ‘Geen idee waar het idee van die hond met een zonnebril en feesthoedje vandaan komt. Kan me niet herinneren dat ik er specifiek om heb gevraagd, maar hij zit er. Kan gebeuren’, sluit Hofman lachend af.

View this post on Instagram

vandaag gebeurde er iets bijzonders. @lizekorpie zou haar eerste tattoo laten zetten (gelukt!), en vroeg een tijdje terug of ik mee wilde. beetje gekke dag, zondag, maar absoluut ging ik mee, ik was wel weer toe aan nieuws. dus Lize een afspraak maken voor ons, ik DMen met de tattoo-artiest. 'wat wil je?' vroeg ze. dat wist ik wel, ik wilde 'dansen in de regen'. dat is namelijk wat Fabienne tijdens het maken van Over Mijn Lijk altijd tegen me zei: niet wachten tot de storm voorbij is, gewoon dansen in de regen. tijd is niet gratis. goeie woorden om mee te nemen in je dagelijks leven, zeker in tijden van een pandemie, en dus ook goed genoeg om ze op mijn lichaam te zetten. nou, tijd terug dus die afspraak gemaakt, tekst aangeleverd, niet meer over nagedacht tot vandaag. dan vanmorgen. bericht gestuurd naar tweelingzus @yentt_: ik dacht aan haar en haar familie, want vandaag is de dag dat Fabienne precies een jaar geleden onder zijl ging om te gaan sterven. en ik typ dat, stuur het en denk 'krijg nou de tering.' en besef dat ik zonder nadenken op deze regenachtige (!) zondag een mooie les van Faab op mijn lichaam laat vereeuwigen. óp deze dag. noem het toeval, lot, een teken, maar mooi is het in ieder geval. dus Faab, je bent niet vergeten hier. er wordt gedanst, ook als het regent. en als ik het dreig te vergeten kijk ik even op mijn rechter arm. proost op jou. verder: geen idee waar het idee van die hond met een zonnebril en een feesthoedje vandaan komt, ik hou niet per se van honden, met of zonder hoedje, kan me niet herinneren dat ik er specifiek om heb gevraagd, maar hij zit er. kan gebeuren hahaha.

A post shared by Tim Hofman (@debroervanroos) on

Lees ook:

ZIEN: Gezinsuitbreiding voor Nicolette van Dam en Bas Smit
Gers Pardoel en ex Sélina in vechtscheiding beland
Wow: prinses Amalia heeft een dubbelganger!Geef een reactie

Gerelateerde artikelen