×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien! Roxeanne Hazes in trouwjurk

12.04.2017 -

Roxeanne Hazes is natuurlijk een toekomstige bruid en ondanks dat we nog niet weten wanneer ze haar jawoord gaat geven aan grote liefde Erik, heeft ze zich al wel in een trouwjurk gehesen. Ze deelt een kiekje van een van de jurken die ze heeft aangetrokken.


Ze paste vandaag een of meer trouwjurken voor de vlog van Fred van Leer, zo geeft ze aan in het bijschrift van de foto. Op het kiekje is Rox van de achterkant te zien in een kantenjurk die aan de bovenkant strak zit en na de heupen uitloopt, een mermaid-jurk. 

Er worden steeds meer BN'ers betrokken bij de bruiloft van Roxeanne. Fred was er dus bij om trouwjurken te passen en Xander de Buisonjé wordt de ambtenaar die het huwelijk voltrekt straks. 

 

Bedankt voor de heerlijke dag @fredvanleer #weddingplannings#vlogsquad#erikswifeytobe#FIP

Een bericht gedeeld door Dochter Dre. ⠀⠀ ⠀⠀ (@roxeannehazes) op