×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Mick Jagger zingt Frans Bauer

17.10.2017 -

Mick Jagger heeft op gepaste wijze afscheid genomen van Nederland. Op Instagram plaatste de rocker maandagavond laat een filmpje waarop hij Frans Bauers Heb Je Even Voor Mij zong. Daarbij schreef hij: 'Voor nu tot ziens Holland'.


De Rolling Stone-voorman lijkt een echte fan van volkszanger Frans. Ook tijdens zijn concert zondag haalde hij het nummer al aan, onder meer door aan het publiek te vragen: 'Heb je even voor mij?'

 

Goodbye for now Holland!

Een bericht gedeeld door Mick Jagger (@mickjagger) op

Frans vond dat 'een superleuke eer', liet hij weten aan BN DeStem. De zanger uit Fijnaart hoorde van iemand die achter de schermen werkt bij het Gelredome dat Mick het al voor hij het podium opging over het nummer had. Tijdens een concert herhaalde hij dat dus. 'Onvoorstelbaar, zeker van zo'n grootheid', aldus Frans, die Mick Jagger nog nooit ontmoet heeft.

 

Hahaha , super gaaf !!!

Een bericht gedeeld door Frans Bauer (@fransbauer_officiele) op