×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

ZIEN: Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zetten huis te koop

ZIEN: Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy zetten huis te koop
3.02.2020 -

Marco Bakker en Willeke van Ammelrooy vertrekken uit Beverwijk. Hun twee-onder-één-kap staat momenteel te koop voor 350.000 euro.


Het bekende echtpaar woont enkele maanden per jaar in Frankrijk, en de reden voor de verkoop van het Beverwijkse huis kan te maken hebben met het feit dat een groot deel van hun vermogen hierin zit. Ze kochten het voor 267.500 euro zonder hypotheek, dus met eigen geld, en om dat weer te kunnen gebruiken, moeten ze het huis verkopen. Bovendien kunnen ze flink winst maken. Het huis meet 110 m2 en stamt uit de jaren 30. Het heeft in de woonkamer een visgraat parketvloer met open haard, de keuken is aangebouwd en modern. Er zijn drie slaapkamers met dakkapellen. In de achtertuin staat een losse kantoorruimte, ook wel tuinhuis, maar er blijft in de tuin genoeg ruimte over om te genieten van de zon.

Lees ook:

André en Bridget vieren mijlpaal

Oeps: Déze BN’ers maakten een slippertje

Sonja Bakker openhartig over trouwplannen