×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zien: Henk Schiffmacher wint bij Postcodeloterij

11.07.2018 -

Henk Schiffmacher en zijn vrouw Louise zijn in de prijzen gevallen bij de Postcode Loterij. Dat was woensdag te zien in een livevideo op de Facebookpagina van de Postcode Loterij.


Gaston Starrreveld mocht een miljoen uitreiken, waarvan 500.000 euro werd verdeeld over vier winnaars. Een daarvan was de Amsterdamse tatoeagekoning. 'Ik ben nog nooit bij een bekende Nederlander geweest bij een uitreiking', aldus Gaston bij de deurbel bij de Schiffmachers thuis.

Schiffmacher is bezig met de realisatie van een Tattoo Museum en Gaston kwam met een welkome bijdrage uit de envelop. Henk ontving een cheque van 178.571 euro. Schiffmacher speelde mee met het maximale aantal kanjerpunten en vijf loten.

Louise: 'Ik ben echt heel blij, want het is niet allemaal even gemakkelijk geweest.

Wil je de livevideo van de Postcode Loterij zien? Ga dan naar de volgende website: https://www.facebook.com/postcodeloterij/videos/2495691610444794/